MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 lip 2006, 22:45

Angela :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

...i zycze ,zeby ten stan trwal jak najdluzej ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1841.gif

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ve_020.gif

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 10 lip 2006, 23:01

Angelika wzruszyłam się normalnie. Cieszę się ogroooooomniaście, że znalazłaś swoje szczęście, że czujesz się kochana i że kochasz :D :D :D :D Życzę Tobie z całego serca, aby WASZE szczęście trwało wiecznie :D Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Aż się popłakałam. Jak wspaniale jest czytać, że jesteś szczęśliwa. Całusy dla Ciebiehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... kocham.gif
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 10 lip 2006, 23:40

Angelika słonko, wzruszylam się.......po tym wszystkim co ci się przydarzylo mam nadzieję że on sprawi,że będziesz już zawsz eszczęsliwa , usmiechnieta, kochana i dzieciaczki też :wink: :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 10 lip 2006, 23:43

dzieki dziewczyny :) sama sie poplakalam..nie sadzilam ze az tyle kciuki za mnie trzyma :)
a ja..moze za szybko po ostatnim zwiazku...a moze tego mi trzeba bylo ...ale sie zkochalam...zauroczylam i wogole :)
na razie jest tego nie duzo :D ale to co jest juz mi sie podoba :)

i co najwazniejsze....
po raz pierwszy slowa sa poparte czynami :)
zero pustych obietnic...
szczerosc tolerancja kompromisy :)

ale slubu nie bedzie :lol:
buzka dziewczyny...

basiq wiem...luknelam na tamten watek..popatrz a wydawalo sie ze nic sie nie zmieni :)
jeszcze raz dzieki dziewczynki :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 11 lip 2006, 04:01

Ja spotykalam sie zawsze ze starszymi mezczyznami przewaznie o 3 lata. Ale bylam tez przez 5lat w zwiazku z facetem starszym o 13 lat. nie jestesmy z soba juz od roku i z perspektywy czasu jak juz wyleczylam swoje serduszko stwierdzam ze on byl wogole nie odpowiedzialny i zapatrzony tylko na swoj "czubek nosa". teraz mam misia starszego o rok,czyli moge powiedziec ze jestesmy rowiesnikami. Niecaly miesiac temu sie zareczylismy (ale nie myslelismy o szybkim slubie)az do wczoraj. Moj misiu zapytal mnie kolejny raz czy wyjde za niego i czy chce usalic juz date slubu,wiec za 6 dni jak juz sie do niego wprowadze siadziemy z kalendarzem w reku i wybierzemy jakas date:) Ustalilismy juz ze slub cywilny wezmiemy w Stanach a koscielny w Polsce,aby nasza rodzina i znajomi mogli z nami uczestniczyc w tym dniu. Musze wam sie przyznac ze w koncu czuje sie najszczesliwsza kobieta na swiecie. A jaki on jest ...napewno odpowiedzialny,czuly,zaradny,ale jednoczesnie troche zwariowany (lubi dobre imprezy) i spotkania ze znajomymi. A ja lubialam sie bawic w Polsce,stany mnie troche zmienily (spowaznialam i czasami wydaje mi sie ze zachowuje sie jakbym mial setke na karku hehe),ale dobrej imprezki nigdy nie odmowie ;)

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 11 lip 2006, 08:36

ech życzę Wam wszystkim - przede wszystkim Angelice, choc i sobie zeby te cuuudowne motyle w brzuchu były tam i były i łopotały jak szlone...

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 11 lip 2006, 08:52

angelika pisze:...jej chaotycznie pisze...ale sie czyje taka pijana szczesciem :)
pozdrowionka :)
Angelika : ale najfajniejsze są te motylki w brzuszku. Czekasz na niego z utęsknieniem, wyglądasz przez okno, patrzysz na zegarek. Słyszysz klucze w drzwiach - i przychodzi ten ścisk w brzuchu i takie łaskotki. Super uczucie.
Życzę Ci powodzenia.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 11 lip 2006, 09:03

no wlasnie Bella :) chodze jak jakis ulomek z usmiechem na twarzy :)
ja chcialam do czarnulki tylko :) ze mialam zupelnie inna sytuacje :) u mnie mezczyzna starszy o 6 lat okazal sie kompletnie nieodpowiedzialny..a zwiazek z rowiesnikiem wlanie ostatni zakonczyl sie slubem bynajmniej nie ze mna..pomijajac ze niby nadal bylimy razem :x ale w koncu mam nadzieje jest ktos odpowiedzialny :)

jedno jest co bardzo sobie cenie u niego..szczera rozmowa..nie ma owijania w bawelne, domyslow, jest konkretne pytanie i konkretna odpowiedz :)
jej zycze Wam takiej szczerosci :)
buziaki :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 11 lip 2006, 09:16

angelika pisze:...jedno jest co bardzo sobie cenie u niego..szczera rozmowa..nie ma owijania w bawelne, domyslow, jest konkretne pytanie i konkretna odpowiedz :)
jej zycze Wam takiej szczerosci :)
buziaki :D
Tak być szczerym i nie owijać w bawełnę. Pytanie -odpowiedź, konkrety, spokój. Mężczyzna musi być - do tańca i do różańca.
A Ci 20latkowie???-niedoświadczeni życiowo, gadają byle gadać. Uważają się za takich co wszystkie rozumy pozjadali. Ale życie ich zmieni - da im po dupie.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 11 lip 2006, 09:25

angela jakbym miała coś powiedzieć,to i tak bym nie mogła,bo ścisnęło mnie za gardło....dobrze,że pisze :wink: .
nawet jakbyś nie napisała,że jesteś zakochana,to i tak byśmy to wiedziały...szczęście kipi z twoich postów :P ,zasłużyłaś na nie,więc ciesz się tym jaaaaaaaak najdłużej :P :P :P :P :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”