Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 10 mar 2009, 12:18

Hej laseczki :-D
Wczoraj przyszly kosmetyki z Avonu i po obliczeniu wyszlo mi ,ze zarobilam £27 :oops: :? Cos biznes mi sie nie kreci :badgrin:
Kilka znajomych poleczek pozamawialo na £14 zeby dostac darmowa torebke (taka promocja ;) ) sasiadki jakies duperelki i... trafila mi sie ta baba :evil:
Zamowila krem za £2, wczoraj jak jej zanioslam, powiedziala "Ale ja dopiero wyplate mam w nastepny wtorek" :? No nic, dalam jej ten krem i mowie ,ze za nia zaplace a ona kiedys mi odda ;)
Dzisiaj rano przyszla i mowi ,ze uzbierala te pieniadze... patrze a ona wysypuje mi jedno i deu pensowki :oops: Znalazlam tylko jedna monete 20p!
No nic, co mialam zrobic... klient nasz pan :badgrin: ;)

blubeleczka To Ty zabiegana kobieta jestes ;) Ja nie umiem dobrze zorganizowac czasu, zawsze o czyms zapomne albo jak Scarlet O"Hara "Nie chce o tym teraz myslec, Pomysle o tym jutro" ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 10 mar 2009, 13:51

karolka69 pisze:Londyjka, nie strasz :-D dla mnie jeszcze za wczesnie na dzidziusia,
jestes jeszcze mlodziutka,w tym wieku to latalam na dyskoteki,ale teraz jesli mam byc szczera troszke zaluje,ze nie mialam pierwszego dziecka kilka lat wczesniej,zeby byc na tyle mloda aby z coreczka po imprezkach latac jak dorosnie ;)
A moj bedzie bezwarunkowo przy porodzie,juz to ustalone dawno :-D
marta2454, odnosnie przepisu- do tego jogurtu dodaj zelatyne,zeby troche stezala i dopiero polej nia biszkopt, bo wzielam jakis z internetu,jeszcze go nie przerobilam i dopiero przeczytalam,ze tam niedokladnie opisane jest jakby samym jogurtem polac- bedzie zupa.
-asia,dzieki :-) a torba jeszcze niespakowana, nie prowokuje losu :-D ale dzisiaj rano np to sie przestraszylam bo mialam kilka takich porzadnych skurczy i do tego ona czkawke,ze myslalam,ze "wysiade" z bolu....
cukiereczekPL,dzieki, nie najgorzej,chociaz sama wiesz jak to jest coraz blizej,juz nie tylko skarpetki maz mi ubiera :badgrin:
bluebeleczka pisze:od stycznia przyszlego roku :( zaczynam moja przygode na Westminister University.
chcialam zaczac w tym roku, ale troszke mam poslizg.
gratuluje!
bluebeleczka pisze:londyjka ty spij kobietko teraz duzo, bo za kilka tygodni juz nie bedzie takiej mozliwosci. :badgrin:
wlasnie ta swiadomosc mnie kladzie do lozka wczesnie,a budzi o 10 :badgrin: ;)
renusia, ze Tobie sie chce z tym Avonem to cie podziwiam; a z tymi pensowkami to zdziebko dala czadu, ja takie trzymam w woreczku i do maszyny np w Azdzie,z czego mam zakupupki na pare dni :-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 10 mar 2009, 15:22

bluebeleczka, ja tez gratuluje rozpoczenia nauki:)
Sama chce zacząć od przyszłego roku, bo nie dam rady w tym.

renusia, ale klientka Ci sie trafiła:D

Londyjka, ja poki co wole pobyc ''wolna'' od tych obowiązków i chodzic na imprezy. Tak sobie mowie, ze na dzidziusia przyjdzie czas. Ale jakby sie ''zdarzylo'' to napewno tragedia by sie nie stała;) W kazdym bądź razie narazie przygladam sie naszym ciężarówą:D (a wlasnie...gdzie Sam?)

Marta2454 a kiedy robisz ciasto?:P
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 10 mar 2009, 16:05

Pewnie, ze przyjdzie czas,ja Ci nic nie sugeruje,tylko troche zaluje ,ze nie bylam na pierwszego troszke mlodsza ;) ,chociaz teraz wiele kobiet decyduje sie na dziecko tuz przy samej 30 stce nawet.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 10 mar 2009, 16:13

Londyjka, rozumiem;) Moze za pare lat tez bede zalowac ze z tym zwlekałam :roll: ALe poki co, chce isc do szkoly:P a Ty lepiej spakuj sobie torbe, bo nigdy nic nie wiadomo:D
Pokoik pewnie juz czeka na Maje?

Wiosennie u mnie dzis :)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 10 mar 2009, 17:49

spakuj sobie torbe, bo nigdy nic nie wiadomo:D
Mowisz? :-D mam niby jeszcze 5 tygodni,a teraz dzieci jakos pozniej na ten swiat przychodza;ale z drugiej strony potem w biegu sie pakowac to same stresy

Pokoik od miesiaca czeka,nawet lozeczko poscielone,karuzelka zamontowana. Widac,ze sie nie moge doczekac! A moj maz tez swiruje na tym punkcie :-D

U mnie tez wiosennie,w koncu :!:

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 10 mar 2009, 19:09

cukiereczekPL pisze:
annoush pisze: Fajnie byłoby, gdybyśmy w temacie o emigracji mogli rozmawiać o emigracji, a nie tylko o pogodzie... ;)
pogoda w roznych czesciach swiata to tez temat emigracji
+ ten temat jest wolny i mozna w nim pisac i o pogodzie i o ciazy bo nawet ciaza w UK i w PL wyglada roznie....
zawsze mozna zalozyc osobny watek pt "emigracja - gospodarka i ekonomia oraz systemy zdrowotne" ;)
Można by po prostu założyć temat emigracja - pogaduszki, a w tym pisać o swoich doświadczeniach związanych z odnajdywaniem się na emigracji, co nam się podoba, co nie, itp. Może wtedy ktoś by tutaj zaglądał, a ci, którzy chcą pisać o niczym, pisaliby sobie w pogaduszkach...
bluebeleczka pisze:
annoush pisze:pisałaś kiedyś, że chciałabyś robić tłumaczenia dla policji. Będziesz zdawała DiPSI?
tak, od stycznia przyszlego roku :( zaczynam moja przygode na Westminister University.
chcialam zaczac w tym roku, ale troszke mam poslizg.
Na Westminster jest DiPSI czy chcesz robić Bilingual? :-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 10 mar 2009, 21:28

Londyjka pisze:z tymi pensowkami to zdziebko dala czadu, ja takie trzymam w woreczku i do maszyny np w Azdzie,
Ja tez tak robie :-D
karolka69 pisze:ALe poki co, chce isc do szkoly:P
8-) Napisz cos wiecej! Ja czekam byle do wrzesnia i szkola albo wymarzona praca :-)
Londyjka Ja moja Jess 1.5 tygodnia przed terminem urodzilam ;) Wieczorem mialam "kolke" poszlam spac, o 7.00am pobudka - mocne skurcze, a o 8.30am mialam juz corke :-) Tez Ci radze torbe spakowac ;)
annoush pisze:cukiereczekPL napisał/a:
annoush napisał/a:

Fajnie byłoby, gdybyśmy w temacie o emigracji mogli rozmawiać o emigracji, a nie tylko o pogodzie...

pogoda w roznych czesciach swiata to tez temat emigracji
+ ten temat jest wolny i mozna w nim pisac i o pogodzie i o ciazy bo nawet ciaza w UK i w PL wyglada roznie....
zawsze mozna zalozyc osobny watek pt "emigracja - gospodarka i ekonomia oraz systemy zdrowotne"

Można by po prostu założyć temat emigracja - pogaduszki, a w tym pisać o swoich doświadczeniach związanych z odnajdywaniem się na emigracji, co nam się podoba, co nie, itp. Może wtedy ktoś by tutaj zaglądał, a ci, którzy chcą pisać o niczym, pisaliby sobie w pogaduszkach...

Dziewczyny No co wy :| To gdzie ja sie bede udzielala??? Przewaznie pisze tutaj o zwyklych, codziennych sprawach ale lubie tez bardziej powazne tematy. Annoush ciesze sie bo mi pomoglas, piszesz o szkolach, pracy i zawsze sie czegos ciekawego od Ciebie dowiem 8-)
Cukiereczku Ty natomiast jestes moja forumowa psiapsiolka :-D Poplotkujemy, pogadamy o pogodzie, troche o ciuchach i diecie. Nie wyobrazam sobie tego watku bez Ciebie 8-)
Tak wiec PROSZE nic nie zmieniac :evil: bo mi sie ten temat podoba :-D
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 10 mar 2009, 21:45

karolka69, narazie nie mam weny na pieczenie ciast ale nie martw się zaproszę cię na mój własnoreczny wypiek hihi

Londyjka, dzięki za rade z ta żelatyną bo jakbys mi nie napisała o niej to klęske bym zaliczyła ,a co do dzidzi ja na 5 tyg.przed pierwszym porodem byłam juz spakowana i czekałam haha w końcu urodziłam 4 dni po terminie , z drugą córcia już wiedziałam co mnie czeka więc nie paliłam się aż tak bardzo ale wszystko miałam pod reką w razie w bo nigdy nie wiadomo kiedy dzidzia zdecyduje się wyjść.
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 10 mar 2009, 22:36

czesc dziewczyny

dawno mnie nie bylo..niestety brak czasu nie pozwalal mi na pisanie ;) ...heh..wlasnie powrocilam do blondu 8-) 8-) ...koniec marca chce przedluzyc sobie wlosy. ;) ;) ....do polski nie wiem kiedy pojade,coprawda tesknie za polskimi kielbaskami i ptasim mleczkiem ,ale dobrze,ze mam tutaj polski sklep to zawsze moge po kabanosika skoczyc ;) 8-) 8-) ....u nas dzis caly dzien lalo :doubt: ..nie chcialo sie wstac z lozka,dlatego zrobilam sobie przerwe od jazdy rowerem i pojechalam busem :badgrin: .....londyjka pakuj sie kochana bo ni wiesz czy mai nie zachce sie szybciej wyjsc na swiat ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”