chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

caradurka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: caradurka » 23 lip 2008, 22:38

Poli pisze:Wychodze z zalozenia, ze jesli jest ze mna to jednak jestem lepsza
dobre podejście, ja jakoś nie mogę sobie tego wbić do głowy
ale to już nie chodzi tylko o byłą ..
eh

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 24 lip 2008, 12:52

ja rowniez bylam zazdrosna o bylą , nawet przez moment analizowalam co robi jak wyglada...pozniej zaczelam myslec nad tym czym sobie glowe zaprzatam - jakimis chorymi wizjami zamiast spojrzeniem na siebie i na to, ze z nim jestem. Również wychodze z zalozenia jak CZARNULKA 21, ze jak pojdzie w bok to straci mnie....w zyciu z wszytskim nalezy sie uporac a nie jeden czlowiek przechodzil gorsze zalamania.

Jedno jest pewne- nie nzalezy zapominac o sobie i robic tez cos dla siebie-dobre samopoczucie i pewnosc siebie (lub proba osiagniecia tego) to podstawa. po co myslec o bylych,kobietach swego faceta, tracic czas na zadreczanie sie przeszloscia...........

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 sie 2008, 23:09

nie jestem i nigdy nie bylam zazdrosna o zadne byle.
uwazam, ze to jest chore, niepotrzebne i szkodliwe.

zdarzylo mi sie byc obiektem takiej zazdrosci.
aktualne kobiety moich bylych, ktore okazaly publicznie taka zazdrosc wyszly na rozhisteryzowane wariatki, znajomi mieli ubaw a facet przewaznie mnie przepraszal za ich zachowanie, umniejszajosc tym niejako poczytalnosc swojej obecnej!

co ja bym mogla im powiedziec:
1. nie ma sie czego bac, odgrzewane nie smakuje.
2. troche szacunku dla samych siebie i poczucia wlasnej wartosci
3. wiecej wiary w swoich mezczyzn!
4. troche szacunku dla bylej, ktora tez ma swoj honor, jest normalnym czlowiekiem a do tego ma lub miala podobny gust! ;-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

szysza
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: szysza » 19 sie 2008, 13:04

ewawawa pisze:nie jestem i nigdy nie bylam zazdrosna o zadne byle.
uwazam, ze to jest chore, niepotrzebne i szkodliwe.

zdarzylo mi sie byc obiektem takiej zazdrosci.
aktualne kobiety moich bylych, ktore okazaly publicznie taka zazdrosc wyszly na rozhisteryzowane wariatki, znajomi mieli ubaw a facet przewaznie mnie przepraszal za ich zachowanie, umniejszajosc tym niejako poczytalnosc swojej obecnej!

co ja bym mogla im powiedziec:
1. nie ma sie czego bac, odgrzewane nie smakuje.
2. troche szacunku dla samych siebie i poczucia wlasnej wartosci
3. wiecej wiary w swoich mezczyzn!
4. troche szacunku dla bylej, ktora tez ma swoj honor, jest normalnym czlowiekiem a do tego ma lub miala podobny gust! ;-)

bardzo mądre słowa, słuchajcie kobitki bo dobrze gada:-D
Mi osobiscie, nigdy nie zdarzyło się być zazdrosną o byłe, bo zawsze się trafiało tak, że byłam tą "pierwszą"...;-)
Teraz jestem w stałym związku juz prawie rok, i jedyna zazdrośc jaka miałam, to o "przyjaciółke" Ukochanego, ale zazdrość była uzasadniona bo chciała Go "odbić" deliktanie mówiąc :?
ale dostała za swoje:P w sensie już się nie przyjaźnią, i w ogóle. Jej, jednak kobieca intuicja robi swoje, odrazu wyczułam, że nie ma czytso przyjacielskich zamiarów, tylko chce czegoś więcej. Jednak kobiety takie rzeczy wyczuwają z kilometra, zwłaszcza jeśli dotyczy to Ukochanego. ;-)

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 28 paź 2008, 03:11

A ja jestem zazdrosna :( Zwłaszcza o byłe... Może temu, że nadal nie pozbyłam się wszystkich kompleksów i mankamentów :roll:
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 28 paź 2008, 07:53

A ja jestem zazdrosna :( Zwłaszcza o byłe... Może temu, że nadal nie pozbyłam się wszystkich kompleksów i mankamentów
to tak jak u mnie..moze dlatego,ze bylam przez jego matke porownywana do jego bylej i sluchalam od samego poczatku jakie byly..jak wygladaly..co on jej kupil itp...a ja musialam i musze wszystko sama robic... :( :?

Awatar użytkownika
Tetra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Tetra » 28 paź 2008, 11:53

foxia pisze:A ja jestem zazdrosna :( Zwłaszcza o byłe... Może temu, że nadal nie pozbyłam się wszystkich kompleksów i mankamentów :roll:
Ja niestety też. I często przez różne sprawy z przeszłości się zadręczam :(

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 11 lis 2008, 11:37

Ja mam tak samo;/ tym bardziej, że jak poznałam mojego faceta, to jeszcze byl ''zakochany'' w swojej byłej...musialam tego wszystkiego wysluciwać :roll:
Tez myslalam ze szczególnie ta jego poprzednia jest idealna, szczupla blondynka z niebeskimi oczkami...Nawet sie na blond zafarbowalam;p (ale juz wrocilam do brązu).
Jednak potem sie okazalo, że to mały karakan, z krótkimi nózkami i chrostami na nosie + dupodajka :) Wiec pocieszam sie tym. Niestety czasem nie potrafie sie powstrzymac i podgladam fotki na naszej klasie...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 11 lis 2008, 12:47

dziewczyny zawsze tak mają ,że porownują się do tych byłych bo wiedzą ,że wcześniej ich chłopak coś w nich widział albo był zakochany ale te byłe też są dziewczynami i one też Was porównują do siebie i mogą mieć jeszcze większe ciśnienie , bo wy jesteście teraźniejsze :D ja nie byłam zazdrosna o byłą tak mi sie udało ,że ją dobrze znałam i wiedziałam ,że nie jest lepsza ode mnie ( chociaż to brzmi głupio :roll: ale wiecie o co chodzi) za to byłam bardzo zazdrosna o inne dziewczyny ale to juz inny temat no i troche juz nieaktualny , bo chyba mie przeszło :-D

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 11 lis 2008, 14:03

\"anita111 masz racjebyle tez sa zazdrosne o terazniejsze :) ja ostatnio nie moglam uwierzyc wlasnym oczom jak zobaczylam na NK ze byla mojego meza odwiedzila jego strone a pozniej moja ogladala przez 3 dni :evil: Smiac mi sie z tego chce bo my juz jestesmy z soba 3 lata czyli oni nie sa z soba jakies 5. Ale ona to ma jakies poblemy psychiczne mysli ze jest najcudowniejsza modelka pod sloncem a placi fotografom za zdjecia :badgrin: i chyba dokucza jej to ze ja tez sie zajmuje modelingiem z tym ze moje sesje sa darmowe ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”