Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Toto pisze:Wg mnie rozmiar w sensie długości nie jest aż tak istotny.
Bez urazy ale chyba nie Wiesz jakim problemem jest zakup jakiegokolwiek (nie sportowego ) damskiego obuwia , które daje nam możliwość poczucia estetyki i zarazem 100% kobiecości, np. ładne szpileczki czy kozaczki...
czas jest bezwzględnym rzeźbiarzem ludzi ...
14.11.2007 Dr. Skupin okrągłe 400hp MENTOR pod mięsień
a jesli ktos nosi dwa rozmiary ? mam rozmiar buta 37,5 a jak powszechnie wiadomo produkcja polowek w modelu ktory nam sie najbardziej podoba jest jak milion do jednego,wiec albo nosze 37 i pozwalam bucikom uwierac moje stopki albo 38 i musze wkladac wate bo grube skarpety to za malo :D
mogliby producenci obuwia pomyslec o takich polowkach ,bo napewno nie tylko ja mam z tym problem
Różnie to bywa, większość zależy też od rodzaju obuwia, a często i od producenta, sklepu w którym się je kupiło itd.
Noszę 38, ale czasem i w 37 się 'wcisnę', a czasem trzeba 39.
Zrobione piersi, usta, liposukcja ud, brzucha, bioder, teraz pora na ponowne powiększanie ust i korekcję policzków - 19listopad.